Saris Zonterapi

Jag heter Sari Hållberg och är diplomerad zonterapeut som jag har gått via Axelson Institut i Stockholm (2021-2022)     

Erbjudande - Samla 5 stämplar få den 6:e gratis. (värde upp till 800 kr) Gäller t o m 2024-03-31


Vi har även presentkort. Ett presentkort är den perfekta presenten att både ge bort och få.

Prislista

Lymfmassagebehandling 

90 min - 800 kr

Lymfmassagebehandling

60 min - 600 kr

Gua Sha massage och lymfbehandling

50 min – 650 kr

Zonterapi behandling

50 min – 550 kr

Ansiktszonterapi

50 min - 550 kr

Svensk Klassisk rygg och nackmassage

40 min – 550 kr

 

Betalning via Swish  

Avbokning skall ske senast 24 timmar före bokad tid. Ej avbokad tid debiteras fullt pris.

Nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss... Du har rätt till friskvårdbidrag för Zonterapi.
Friskvård är en förmån som ges av arbetsgivaren till personalen och styrs av Skatteverkets regler för vad som får kallas för friskvård.

Momsbelagd behandling att välja om man vill använda sig av sitt friskvårds bidrag

OBS! Om man nyttjar friskvårds bidrag blir kostnaden per/behandling.
50 minuter, 688 kr

Tidsbokning gå in på Boka.se (Saris Zonterapi)

Jag finns på Mejerivägen 3 i Gullänget, våning 1  

Man kan parkera utan för hyreshuset efter gatan.


Att tänka på.Tänk på att ha rena fötter och smörj INTE in fötterna med någon salva.Tänkt på att om man har fotsvamp så smittar den genom direktkontakt då bör ni avvakta med att boka tid för en zonterapibehandling. 

För att få behandling behöver du vara frisk! Behandlingen ges ej vid sjukdomssymtom samt feber och om du äter pencillin/antibiotika. Vissa behandlingar ges ej heller om du nyligen haft blodpropp och är gravid. Zonterapi får ej enligt nuvarande lag ges till *Barn under 8 år*

Vad är Zonterapi?

Zonterapi är, enkelt uttryckt, en behandlingsform som bygger på att hela kroppen motsvaras av zoner på fötter, händer, öron och ansikte. Genom att stimulera dessa zoner kan terapeuten identifiera obalans och problem samt hjälpa kroppen att må bättre. Zonterapi stimulerar kroppens självläkning.

Hur utför man Zonterapi?

När zonterapeuten trycker på olika zoner på foten, som är lokaliserade längs meridianerna, ökar energiströmmen och stimulerar det område i kroppen som vi jobbar  med. 

Vad händer i kroppen vid Zonterapi?

Blodkärlen utvidgas och blodgenomströmningen ökar, vilket i sin tur ökar både kroppens utrensande processer och tillförseln av syrerikt blod. Dessa reaktioner i sig ökar kroppens självläkande processer.

Vad du kommer att uppleva under behandlingen

Under en behandling så märker du att det är några punkter på dina fötter som du kan känna att de ömmar. När det känns ömt så tyder det på att det är en obalans i kroppen på motsvarande ställe, eller att det har varit det tidigare i livet eller är början på en obalans som du ännu inte märkt av. Att du kan känna av en del punkter är helt normalt. Jag har hört många beskriva det som att det är skönt-ont, det känns ömt när man masserar där, och samtidigt känns det att det är bra för kroppen.

Kan Zonterapi hjälpa?

Man kan tyda obalanser i kroppen, och kan sedan behandla allt från huvudvärk och magbesvär till smärtproblematik i muskler och leder. Eftersom zonterapi triggar kroppens egen läkningsförmåga, fungerar den lika bra på kroniska som akuta behandlingar.

Hur mår man efter Zonterapi?

Reaktioner efter behandling: Trötthet kanske den största och viktigaste reaktionen i ett läkningsarbete är att känna hur trött kroppen verkligen är. Vila efter behandlingen om du känner att du behöver det. Feber tillfälliga inflammationer och eventuellt feber kan komma efter behandlingen.

Hur många behandlingar behövs?

Alla människor är olika och två människor som öker för samma problem kan därför behöva olika många behandlingar. För vissa kan tre behandlingar räcka, medan det för andra kan behövas fem till åtta behandlingar, och i ett fåtal all fler än så.


Senaste kommentaren

20.08 | 08:17

Hej!
Gå in på Boka.se sök på Sari’s Zonterapi.
Med vänliga hälsningar Sari Hållberg

19.08 | 16:06

Hej, hur man boka zonterapi

Dela den här sidan